marți, 21 iulie 2009

Un nou scandal sexual la Chişinău

În vreme de criză se pare că sexul destinde mai bine şi deschide.. gândirea pozitivă, aşa cum reiese din articolul de pe realitatea.net (click pe titlu).

Nu numai că România a fost acuzată de influenţare şi chiar control politic a partidelor din Republica Moldova, acuzaţii aduse recent de o publicaţie rusească (a caror interese sau apartenenţe politice sunt discutabile, mai ales în prag de alegeri în Republica Moldova când bătălia e acerbă între Partidul Comuniştilor susţinător al relaţiilor dintre Moscova şi Chişinău şi Partidul Liberal susţinător a gândirii pro UE), dar se pare că până şi Consulul României la Chişinău, Ion Nuică, şi-a prezentat demisia după apariţia în presă a unui filmuleţ în care întreţinea relaţii sexuale cu o angajată a misiunii diplomatice.

Nu aş vrea neapărat să fac o comparaţie între intenţiile române privitoare la Republica Moldova cu cele ale Turciei privitoare la ţara noastră, dar se pare că contopirea dintre interesele de procreare cât şi cele economice devin cât mai evidente în ambele cazuri.

România este invadată de produse, mai ieftine, din Turcia dar de o calitate discutabilă precum şi de mulţi tineri "afacerişti" ce văd în ţara noastră un refugiu economic pentru comerţul cu amănuntul, mai ales în complexul comercial Europa din Bucureşti.

Vorba aceea, dacă nu au reuşit în trecut să ne cucerească, poate vor reuşi acum cu haine low quality şi cu fructe coapte artificial pe toate tarabele.

Cel puţin noi, în cazul românilor de peste Prut nu dorim, şi nici nu am dorit vreodată, să-i invadăm.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu