sâmbătă, 18 iulie 2009

Doi politişti comunitari sunt "privaţi" de libertate pentru acuzaţia de lipsire de libertate

Citeam azi pe cotidianul.ro (click pe titlu) despre vremuri noi, oamenii aceeaşi. Cu alte cuvinte despre unele entităţi sociale ale regnului protecţiei comunitare, care se cred James Bond varianta aborigenă.

Mai departe în acel articolul şoc se spune că "În urma anchetei interne, conducerea Poliţiei Comunitare a considerat că agenţii au acţionat conform legii şi nu l-au agresat pe taximetrist. Reprezentanţii Poliţiei Comunitare au spus că taximetristul a început să dea cu mâna în masă, alegându-se cu o fractură."

Bun aşa, lucru deloc de mirat, nu? Doar mâna stângă o spală pe cea cea dreaptă şi invers, dar de la a agresa şi ridica un om din stradă pentru refuz de legitimare şi până la a afirma că şi-a rupt mâna lovindu-se cu ea de masă, este clar dovadă de educaţie a şcolii de pe vremea lui răposatul, când probabil astfel de verdicte ale comisiei interne de cercetare erau total verosimile. Însă foarte curios este şi faptul că nicio organizaţie de protecţie a drepturilor omului nu s-a autosesizat.. Sau poate că ONG-urile din Arad sunt defapt organizaţii guvernamentale undercover.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu