joi, 3 decembrie 2009

Spiru Haret votează portocaliu pal

USH - Universitatea Spiru Haret își declară preferințele electorale printr-un email trimis tuturor studenților și absolventilor săi. Astfel, azi 3 decembrie, mai mulți studenți și absolvenți ai acestei universități au primit un email [1] prin care erau îndemnați să ia atitudine pe 6 decembrie împotriva candidatului roșu, pentru că, în opinia autorilor email-ului, a fi votant roșu înseamnă a o susține pe dna Ecaterina Andronescu care la rândul ei este defapt "garantată" și susținută de Mircea Geoana și de Marian Vanghelie. [2]

USH menționează, că a fi susținător roșu înseamnă că îți renegi lecțiile de viață, nostalgia și aparent recunoștința față de SH - a se citi Spiru Haret.

Susțin sistemul de învățământ românesc, prin gradul de calitate și de încredere pe care l-a oferit și ocazional încă mai tinde să o facă, însă nu susțin partizanii politici și mai ales pe aceeia care în zilele când ne alegeam universitatea unde sa ne continuam studiile, pe cele de masterat, ne declarau, că ar fi mai bine să rămânem studenți la USH pentru că, în opinia acelui domn Decan, dar și al Rectorului SH, noi... cei care tocmai am absolvit această universitate, nu prea am avea "stofă" defapt să urmăm cursurile la celelalte universități din țară, evident acreditate de ARACIS, precum la ASE, oricum am avea defapt nicio șansă reală să ne accepte candidatura! Și câtă opulență în această declarație.. le scădeau burțile probabil văzându-ne că ne luăm zborul către respect. Am greșit în 2004 și în 2006 (+3 ani universitari), dar gata, anul acesta sunt hotărât să nu mai accept invectivele unui președinte sau a unui Rector ori Decan.

Le înțelegem fustrarea celor de la SH, deoarece în urma conflictului din vara aceasta USH vs. Ecaterina Andronescu, secretarele USH declarau că se înscriu decât 1-2 studenți pe zi, cum dna Ecaterina Andronescu tocmai le-a luat pâinea de la gura, pentru că defapt conflictul este mult mai vechi și mai în profunzime între cei doi Rectori (unul este acum pe o alta poziție), decât cel aparent invocat, cel al reformei învățămânutului privat ori cel politic.

Spiru Haret declară: "Universitatea Spiru Haret și-a revenit cu bine, după aceste atacuri pline de ură și nu a închis sălile de curs la comanda PSD" și faptul că-l apreciază pe actualul președinte pentru că a stat indiferent(numit obiectivism de către SH) la atacul roșu, prin afirmația: "Pentru noi, faptul că președintele Traian Băsescu a tratat cu obiectivitate conflictul dintre Ecaterina Andronescu și Universitatea Spiru Haret deși o altă atitudine i-ar fi adus avantaje în plan politic a fost un act de curaj și onestitate. Ne-a dat, fără să știe, încrederea că ne vom câștiga dreptatea în justiție și că în țara aceasta mai sunt încă oameni corecți." Ce noroc de președinte avem, un model pentru fiecare român.

USH promovează votul democratic influențat de amintirile și vorbele, nostalgice, ale Decanilor și Rectorului USH "voi, cei care ați terminat USH, NU aveți vreo șansă să fiți admiși la alte universități". Le-am dovedit contrariul, din nou și acesta este un lucru peremptoriu.

Celor de la USH, "De ce le este frică nu scapă." Hă Hăă Hă

Documentele atașate acestui articol:

Atașamentul (click dreapta Save As) din email-ul primit de la USH pe 3 decembrie 2009
Print screen cu body email
Print screen cu header-ul emailului [1]
Print screen cu extras atașament email [2]

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu