marți, 15 decembrie 2009

ING gândește!


Am constatat cu stupoare că banca portocalie este capabilă până la urmă, ca atunci când este la pământ și trasă de faliment spre ușă afară din mediul economic, cu picioarele înainte să reînvie printr-o viziune pe termen lung prin care să obțină profit. Acest lucru ne arată gândirea optimistă a bancherilor portocalii, care prevăd faptul că vor mai fi prezenți încă 15 ani și pe piața bancară românească.

Astfel, ING a lansat prin promoție în România până la 31 decembrie 2009, oferta pentru un card de debit, cont în lei și home banking oferit gratuit pe "viață".

Produsul se numește Pachetul ING WebCard și prevede că puteți beneficia de un MasterCard Internațional, de un cont curent în lei și de serviciul Internet HomeBank (serviciu de plată online), în mod gratuit pe toată perioada cât păstrați produsul. Astfel aveți 0(zero) lei taxă de eliberare, administrare cont curent, abonament internet banking*, depunere de numerar în automatele ING, precum și de alerta prin SMS.

*abonamentul HomeBank este gratuit, iar primele 3 tranzacții pe care le efectuați lunar sunt gratuite (platiți doar comisionul Transfond de aproximativ 0,5 lei) iar de la a 4a tranzacție din aceeași lună veți plăti suplimentar comisionului Transfond și taxa de 1 leu pe tranzacție.

Un alt cost pe care îl suportați este cel din momentul retragerii de cash din ATMurile ING respectiv 0,5% din suma retrasă, la minim 10 lei retrași. Adică la 100 lei retrași, comisionul bancii va fi de doar 50 de bani, cât un Danone mic micuț. Iar dacă retragi de la ATM-uri aparținând altor banci, aveți 1% comision + 5 lei pe tranzacție. Adică tot la cei 100 de lei retrași veți plăti 6 lei comision.

Acest card este compatibil și cu cumpărăturile online și înregistrarea pe serviciul PayPal.

Cei care aplică pentru acest produs până la data de 31 decembrie 2009 vor beneficia de următoarele:

- cont curent în lei, card MasterCard International atașat acestui cont și serviciul de internet banking Home’Bank - pentru persoanele care la data transmiterii aplicației către ING Bank nu sunt clienți ai ING Bank sau sunt clienți ai ING Bank, dar nu dețin Home’Bank;
- cont curent în lei și card MasterCard International atașat acestui cont - pentru persoanele care la data transmiterii aplicației către ING Bank sunt clienți ai ING Bank și dețin Home’Bank.

Implicit este un card de debit compatibil cu internet banking care are costuri de eliberare/reînnoire și de administrare zero.

Regulamentul complet al promoției îl gasiți aici!

Pentru a aplica online la acest produs apasați aici!

*UPDATE 15.12.2009 17:00: Am aflat de la o sursă din ING că această campanie se desfășoară sub 2 forme în paralel, astfel clienții abonați la newsletter-ul lor, primesc oferta promoțională prezentată de mine mai sus în articol, cu costuri zero pe viață, iar cei care dau click pe reclama din alte surse de pe internet de exemplu Yahoo Messenger (veți vedea această pagină), primesc un link diferit de solicitare a cardului care prevede forma secundară a campaniei, iar pentru aceștia numai primele 3 luni sunt cu cost zero.

Conchid prin a vă menționa încă odată să folosiți linkul acesta pentru a beneficia de oferta lifetime ING. apăsând click aici.

Vă rog ca atunci când sunteți contactat de reprezentantul bancii pentru a vă confirma datele completate pe internet să îi specificați ferm că doriți să beneficiați de oferta pe viața a cardului pentru că ați folosit linkul din promoția newsletter ING a unui prieten eventual, de exemplu amicul tău de încredere H S S... Succes.

De asemenea recomand să citiți foarte bine contractul pentru a ști exact de care ofertă beneficiați defapt înainte să-l semnați.

Sursa informațiilor: ING România

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu